Mos i huvudetJa alltså... Dem senaste dagarna har det kännts som om jag haft mos i huvudet, så jag tänkte att jag skulle vara hemma hos mamma ett par dagar och gosa med katten. Det ledde till att jag inte kunde sova riktigt på två nätter, varför vet jag inte men jag fick ingen vettig sömn i alla fall. Det gör mig väldigt irriterad, jag vill så mycket och jag vet vad jag vill men min energi är som bortblåst och ja, jag får mos i huvudet haha. Vet inte hur jag ska bli av med det heller utan sitter bara här som ett fån, känns det som i alla fall.

Den vackra bilden jag bjuder på idag är på mig och Reine som då är min sköthäst. Jag förstår verkligen inte vart min baby-face kommer ifrån, eller den jämna huden och Reine ser så glad ut för en gångs skull, wow. Den här bilden är speciell, den gör mig glad.

Flashback

Nikon D40 Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6

Åter igen får jag bjuda på en gammal bild. Dem senaste dagarna har jag suttit och gått igenom mapp efter mapp med bilder som jag helt enkelt inte gått igenom och dessa mappar kan vara flera år gamla. Tar onödigt mycket plats och när jag såg att jag har över 100GB med bilder så fick jag lite ångest och undrade vad fan jag faktiskt har för bilder så ja, here we are. Inaktiv på bloggen, orkar inte redigera några bilder för jag har verkligen fokus på att få bort alla oanvändbara bilder som bara ligger och möglar.

Men någon bild måste jag ju bjuda på, right? Så varför inte denna bilden, från ja.. vad kan det ha varit för månad, September eller sent i Augusti tror jag. 2008. Fick min första kamera i början på Augusti det året, sorgligt att jag inte har kvar så mycket bilder från den tiden, tror dem försvann ihop med våran första laptop.. Oh well. Kommer ihåg att jag var så nöjd med denna bilden pga det korta skärpedjupet, kände mig som ett proffs trots auto-läget.

Fluga täckt i snö

Nikon D7100 Nikkor 40mm f/2.8

Åh vad jag längtar tills det kommer snö! Älskar kontrasten mellan Flugas färg och snön och jag älskar verkligen snön som lagt sig som ett täcke över hennes rygg och dem små enstaka flingorna som fastnat i manen och svansen, jag bara älskar snön! 

Och jag måste verkligen kolla vad det är som blir så fel när jag laddar upp bilder här på blogg.se, överger det snart. Sluta upp med att göra mina bilder gråa och dassiga tack! Grrr..