Give me such shows - give me the streets of Manhattan!

Nikon D7100
Nikkor 35mm f/2Uff, nästan direkt efter att man kommit hem så blir man sjuk. I natt har jag knappt kunnat sova och idag har jag mest legat i sängen. Så i natt lekte jag lite med Photoshop och kom fram till redigeringen på bilderna ovan, något jag saknar är den där lekfullheten jag hade med fotografin i början, det har liksom avtagit med tiden. 

Så bilderna, New York, USA. Jag har spenderat julen hos en bit av min släkt i New York och jag kom hem för bara två dagar sedan. Det var väldigt speciellt. Jag är ju egentligen inte särskilt mycket för just USA men jag åkte med därför att vi blev ditbjudna och för att vara helt ärlig så måste jag säga att jag tycker New York bara är ännu en överskattad stad. Eller så är det bara jag som inte kan se charmen med storstäder men jag upplevde samma sak om London, hade höga förväntningar på staden men när jag kom dit så upplevde jag den bara som vilken annan storstad som helst. Men det var ju absolut kul att känna igen vissa byggnader och platser ifrån filmer osv.

Medeltida jul i Visby

Hmm, jag vet inte om jag nämnt det men i helgen var jag iväg i Visby ännu en gång. Besökte Medeltida jul för andra året i rad och det var tokmysigt! Har dock kommit fram till att nästa år så åker jag dit dagen innan allt drar igång, så slipper man missa något haha. 

Väsen i S:t Lars :)

Konsert i domkyrkan med Patrask, eldshow med Väsen i S:t Lars, varit på Kapitel och lyssnat till livemusik och njutit av atmosfären fram till ett på natten är några av sakerna jag hittat på där borta på ön. Jösses vad jag längtar efter Medeltidsveckan nu! En liten extra rolig grej som hände var när jag stod i kön in till Kapitel med Amanda på kvällen. I mörkret ser jag en klänning komma gåendes och hinner tänka "den där känner jag igen" innan jag i nästa sekund ser att det var Elin som kom gåendes, så vi stod och pratade lite i kön. Så jäkla trevlig tjej!

Patrask under samlingskonserten i Klosterlängan under Söndagen. :)

Vinter som det ska vara

Översta är ifrån 2010 och den undre ifrån 2012. Snön! 

En eftermiddag längs med Nissan 2010