The way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain.

Nikon D7100 • Nikkor 35mm f/2

Bloggdesign vs Människa

Har suttit och pillat med denna designen i något som kännts som evigheter! Har fått lära mig en del nya saker och som alltid; blivit rosenrasande när det inte blivit som jag vill. Hade till exempel problem med att få till infinite scroll-en till kategori-sidan. Tror att allt ska funka som det ska nu, håller tummarna i alla fall. Headern tror jag att jag kommer byta ut senare.. Vi får se. Jag ska i alla fall försöka knåpa ihop ett riktigt inlägg om mig själv samt min kamerautrustning och ha en "Läs mer"-knapp till dessa i menyn.. Det blir nog bra. 
Någon dag får jag väl ta och bli pro-medlem här på blogg.se för jag vill bli av med header-reklamen haha! Gud vad dem var smarta när dem placerade den där... Irriterande, men smart. Tills dess får jag hoppas att majoriteten av alla som går in här had AdBlock installerat.

Men haha nej!! Nu märkte jag att jag skrivit fel i headern också, så himla typiskt. Aja, får ta och fixa det när jag kommer hem ifrån Blekinge. :P

Men för att inte sprida enbart negativ energi här i bloggen så tänkte jag dela med mig av en av mina nya favoritlåtar. Soundtracken till Mulan är helt enkelt underbara, jag skojar inte. Den översta låten har varit en favorit länge, men den undre är en ny favorit, kan nästan inte sluta lyssna.

Katt på äventyr!

"Varför tog ni med mig hit?"

Kaninen är modigare än katten, han skuttade omkring och ville hälsa långt innan missen ens vågade sig ut...

Nikon D7100 • Nikkor 35mm f/2

Igår bestämde jag mig för att ta ut kissemissen på innergården och... Hon var kanske inte superglad, fegis som hon är. Men lite spännande var det nog ändå, men det tog lång tid och mycket mod och klagande innan hon vågade gå ur sin transportväska. Fjant nummer 1.