Catching up

Ja det har inte blivit mycket uppdaterat här under sommaren och det beror på flera faktorer.
Jag tänkte försöka sammanfatta dem lite kort utan att inlägget blir för deppigt, för deppigt vill vi ju inte ha! 

Jag har nog mått sämre i år än vad jag har velat acceptera eller förstå. Har haft en sådan inspirations-dipp att jag knappt fotat på hela året och att sedan efterbehandla bilderna ska vi inte ens prata om. Där har jag verkligen haft en blockad i inspirationen, det har helt enkelt inte gått att göra någonting som jag blivit nöjd med. Det kanske faktiskt är en sorts identitetskris inom fotografin. Dem jag följer på nätet har sin foto och redigerings-stil men jag har inte hittat min ännu tror jag, vilket känns lite jobbigt. 

Utöver att jag inte mått så bra så har jag sytt en hel del och jag tänkte faktiskt försöka få ihop ett inlägg om mina kläder snart. Tänkte att det kan vara lite roligt att skriva om och visa upp helt enkelt, inte enbart för min egen skull utan för vänner och bekanta också. När vi då nämner syendet så hänger det direkt ihop med alla marknader jag varit på i år, har hunnit bli en del faktiskt. Tråkigt nog har jag där emot inte så mycket bilder ifrån varje marknad så jag gör nog bara ett stort inlägg och berättar lite kortfattat om dem. 

En bild ifrån när fotograferingen bara var en kul grej och jag inte hade någon prestationsångest

Tredje saken som tyngt mig har också varit att jag inte riktigt vetat vad jag velat med bloggen längre. När jag började så skrev jag ju för min egen skull, det var kul och spännande. Sedan har det gått över till att jag enbart gjort det för andras skull, så det i stället blev prestationsångest och jobbigt helt enkelt. "Vad ska jag skriva om när det redan finns så många andra som skriver om liknande saker?" och "Jag är ju inte intressant, vem skulle vilja läsa om mig?" är två tankar som ständigt ekat i huvudet när jag tänkt på bloggen. Men nu när jag börjat gotta ner mig i flera intressen så tror jag att jag vet vad jag vill skriva om igen och jag ska bara göra det för min skull, det är nog det absolut viktigaste. Att påminna mig om att jag gör det för att det ska vara kul och inte ett krav.

Så för att avsluta med en lite lättare ton så känns det som att jag kommer tillbaka, sakta men säkert. Bloggen kommer förhoppningsvis fyllas med diverse tankar kring saker, mat och hantverk och självklart foton. Jag kommer säkert skriva om saker jag inte nämnt här, det får komma med tiden helt enkelt. :)

Kommentarer

Fotografering
Jag fotar med en Nikon D7100.
Efterbehandlar mina bilder i Photoshop CC.
Photoshop (ihop med Lightroom & Bridge) går att skaffa en prenumeration på för
ca 100kr/månad hos Adobe, där ifrån har jag skaffat mitt Photoshop.


Övrigt
Bloggdesigner gör jag själv.
Jag gör inga Bloglovin-byten eller andra länk-byten.
Kommentarer om frågestunder, lotterier eller liknande raderas.
Elaka kommentarer raderas och ip-adressen blockeras, kom ihåg att du aldrig är helt anonym.


Tänk på att behandla andra som du själv vill bli behandlad, även på internet. ツ


Spara din info?