My home lies deep in the forest near the roots of the mountain.


Har jag sagt att jag älskar tallskog och klipphällar? Om inte, jag älskar tallskogar och klipphällar! Åh vad jag önskar det fanns mer sådant här nere på västkusten.

Veckosummering 14

Haha, kammade ut flätorna (sover med flätat varje natt) och bestämde mig för att platta håret för första gången på säkert två år. Det var visst lite skillnad där ja...

Syrran och jag beställde visst samma sak på Espressohouse så varför inte leka med synvillor? // Mitt nya tyg jag köpte på marknaden i Kungsträdgården. Så otroligt fint och tunnt ylle, helt galen i det!!

Tips, tankar och annat kul

- Summeringar. Nästa år tror jag att jag hakar på det där med månadssummeringar i stället. Att summera varje vecka för min del känns nästan lite för mycket eftersom jag inte alls har någon särskilt händelserik vardag. 
- Dyra hobbys. Varför i hela friden ska jag ha så dyra hobbys?! Tyget jag köpte nu på marknaden gick loss på 290kr/m. Jag behövde fyra meter. För er som inte orkar räkna så landade det på 1160 riksdaler. Och fotografering är inte heller billigt, särskilt inte efter att man blivit så himla kräsen och är mer medveten om vilka prylar man köper. Mitt drömobjektiv kostar ca 18 000 kronor i nypris. Det är rätt mycket pengar. Varför varför varfööööör?

Stockholm

"ÄR DU OK?" lyder meddelandet på telefonen, något förvirrad och helt ovetandes svarar jag ja. Det har skett ett terrordåd i Stockholm. Det var dit jag var på väg. Strax därefter får jag flera meddelanden ifrån oroliga vänner som ville veta om jag var okej.

Stämningen i tåget mot Göteborg var spänd men samtidigt hölls modet uppe. Runt omkring hör jag orden "terror" och "Stockholm". Samtalen pågick runt omkring i vagnen, antingen personer sins emellan eller i telefon med anhöriga. Dem som inte samtalde kollade på nyhetssändningar eller höll sig uppdaterade på andra vägar.

Framme i Göteborg. Stockholm C är nerstängd. Horder med folk samlar sig vid informationstavlorna men ingen kan svara på resenärernas frågor om trafiken. Inne på Espressohouse, köpt en chai latte i väntan på mer information. Det prasslar till i stationens högtalarsystem titt som tätt för att informera om inställd trafik. Huvudämnet i allas samtal runt omkring mig är detsamma - det har skett en terrorattack i Stockholm.


"Remember that all through history,
there have been tyrants and murderers,
and for a time, they seem invincible.
But in the end, they always fall. Always."

Kommentera

Kategori: PERSONLIGT / Vardagen