The sky broke like an egg and the water caught fire


Minns ni att jag berättat att jag fick låna Henriks kamera och leka lite med den för ett tag sedan? Denna bilden är tagen på precis samma plats som dessa bilderna fast åt ett annat håll bara. Det var i princip kolsvart när vi stod där och jag använde en slutartid på 30 sek samtidigt som Henrik lyste med en ficklampa på klipporna så dem kom fram lite mer. Måste erkänna att jag faktiskt är lite nöjd med denna bilden ändå, den är inte lik något annat jag tagit tidigare och jag har definitivt fått mersmak för mörkerfotografering och långa slutartider! 

Gammalt får nytt liv


Jag gick igenom mina bilder för någon dag sedan, som jag så ofta gör denna delen av året, när jag hittade dessa bilder på min syster. Det var i Oktober och jag minns att det var så varmt att jag kunde springa omkring i en tunn tshirt när vi fotograferade. Jag saknar att fotografera lite mer ordentligt så här, det blir faktiskt inte så ofta tyvärr. Men jag får nog suga tag i det i år, porträtt och magiskt motljus - här kommer jag!

Veckosummering 12


Älskar denna passagen i stan, särskilt Espresso Houses uteservering. Hur mysig?!


På väg till bion ser jag denna damen i buskarna precis brevid syrran, kunde inte riktigt låta bli att ta en bild.

Hängde lite inne på Blomsterlandet i jakt på en växt som tycker om lite mörker. Gick sådär och syrran och jag gick i stället och suktade efter citrusträd.
 
Tips, tankar och annat kul

- Detta med att äta, hur ska man få ordning på det?! Jag tillhör skaran människor som inte riktigt känner någon hunger och helt enkelt glömmer bort att äta. Men ändå gillar jag mat. Och äta varierat, hur ska man hinna med det? Hur ska man planera upp sin mat? Hjälp. 
- Beauty and the beast. Såg denna på premiären här i Halmstad och om ni funderar på att se den - gör det! Den var helt fantastiskt bra och jag snyftade mig igenom halva filmen. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att se den på bio igen och det är ytterst få filmer jag ser mer än en gång på bio.
- Shoppa inte när man är pirrig i magen och har huvudet någon annanstans. För det gjorde jag innan Beuty and the beast. Var inne på Indiska och köpte två muggar jag suktat efter i flera veckor. Damen i kassan sade att dem hade ett erbjudande på just koppar, 3 för 2. Jag tackade nej med anledningen "jag har inte råd". Alltså hur tänkte jag ens där? Åh vad jag är sur på mig själv.