Yes, där har vi den!

Nikon D7100 • Nikkor 40mm f/2.8

1) Vet inte om jag skrev i förra inlägget att jag tappade bort tre pilar när jag sköt förra veckan? Hur som helst så åkte jag och pappa dit ett par dagar senare, för att pappa fick för sig att vi skulle leta efter dem. När vi kommer dit så ser vi att bonden har varit där och slått gräset så jag trodde vid det laget att mina pilar bara var tännved numera. Men efter att jag spatserat till mormor och lånat två krattor och gått och räfsat i ca en timme så hittar vi alla pilar, en efter en. Näst intill helt oskadda, bara en fjäder som är lite kortare och en av pilarna har slagit sig lite men fortfarande användbara. Jag var inte bara glad utan också jävligt imponerad över vad pilarna tål, tre nätter ute i en åker i regn samt överkörda av en traktor och en.. harv? Damn. 

2) Visby. Förstår ni hur snart det är nu?! Herregud vad tiden gått fort ändå.. Jag ser fram emot allt, men mest ser jag nog fram emot att få åka dit själv. Ett eget äventyr, klara mig själv så att säga. Sen ser jag fram emot maten, skojar inte! Jag är fortfarande ledsen för att jag inte hann testa mer mat i Varberg haha. Sen ska jag definitivt hinna gå inom domkyrkan, så himla fin byggnad. Måste börja planera inför vad jag ska ha med mig dit och sånt nu ju, tihi!

3) Sträckläsnings-biten har äntligen lossnat och jag har börjat mala mig igenom The Bane Chronicles som jag varit galet nyfiken på sen hörde talas om den och låt mig bara säga såhär, alla som har läst The Mortal Instruments och tycker om Magnus Bane - läs The Bane Chronicles! Boken gör mig på allvar lycklig haha!

Känner bara ett sånt enormt lyckorus just ikväll och bortsett ifrån Varberg så var det flera veckor sedan jag kände sån här lycka. Fan vad bra det känns. 

Kommentarer

Fotografering
Jag fotar med en Nikon D7100.
Efterbehandlar mina bilder i Photoshop CC.
Photoshop (ihop med Lightroom & Bridge) går att skaffa en prenumeration på för
ca 100kr/månad hos Adobe, där ifrån har jag skaffat mitt Photoshop.


Övrigt
Bloggdesigner gör jag själv.
Jag gör inga Bloglovin-byten eller andra länk-byten.
Kommentarer om frågestunder, lotterier eller liknande raderas.
Elaka kommentarer raderas och ip-adressen blockeras, kom ihåg att du aldrig är helt anonym.


Tänk på att behandla andra som du själv vill bli behandlad, även på internet. ツ


Spara din info?