Nya tavlor och att lära sig att prata igen...

Nikon D7100 • Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 • Nikon SB-700

Äntligen, äntligen, äntligen!! Förra veckan beställde jag hem två förstoringar ifrån FujiFilm och idag så fann jag dem i brevlådan, som jag har längtat! Har funderat väldigt länge på att printa ut ett par bilder jag själv fotat men det har aldrig riktigt blivit av, men nu när jag har målat om i mitt rum så kände jag att nu jävlar...! Så det blev ett par bilder ifrån årets körsbärsbloms-fotografering och hihi, det är rätt nice att ha ett par bilder man själv fotat upphängda på väggen måste jag säga! 

För det andra så var jag i Måndags hos (den enda) piercaren här i stan och fixade en piercing i tungan, som jag har velat ha i flera år men aldrig vågat ta. Men jag vet inte vad som hände, helt plötsligt bestämde jag mig för att göra det bara och det var faktiskt inte så farligt! Det gör ondare att råka bita sig själv i tungan än att köra igenom en nål, tro det eller ej. Dock så är det ju rätt obehagligt att se det hela.... Därför blundade jag och höll min kompis hårt i handen, om jag är lite feg ändå? Jajjemen!
Så, dem senaste dagarna har jag fått lära mig att både äta och prata normalt igen... Det här med att tugga är rätt svårt och jag känner mig mest som en nervskadad ko när jag försöker få i mig mat, men jag antar att det går lättare om några dagar igen.