Helt plötsligt är man sjuk

Usch. Jag blir sällan sjuk men det känns som att när jag väl blir det så blir jag riktigt sjuk, eller så är jag väl bara så ovan. Det är rätt kul att vara hes i alla fall, kan inte sluta prata för jag låter så himla roligt, som när man andats in helium ni vet? Febern hade jag gärna hoppat över dock... Rivjärnet i halsen också.

Sånt här gör jag när jag är sjuk, smörjer in lite läder och gör lite förbättringar på min klänning.. På tal om klänning så ska jag snart åka iväg och köpa lite tyg så jag kan börja med min vintermantel plus klänning nummerr två, det kommer bli så jäkla awesome! Har redan planer på en tredje klänning och sen en annan outfit. Åh så mycket idéer, så lite pengar och tid haha...

Kunde inte låta bli att slänga in en bild på buketten med blommor ifrån mormors trädgård som hon gav mig när jag fyllt år, så himla fin och dem luktade SÅ gott! Saknar den lite faktiskt..


Annars så har jag bara gått i skolan och försökt vänja mig vid dem nya rutinerna, vilket tar lite tid. Måndagar är värst då jag inte är hemma förens 18:00(!!), orkar inte ens vara uppe till 20:00 dem dagarna haha.
Har i alla fall hittat en helt underbar plats i skolans bibliotek, ett panoramafönster med utsikt över parken, där jag suttit i en fåtölj och sytt en del på lunchrasterna

Kommentarer

Fotografering
Jag fotar med en Nikon D7100.
Efterbehandlar mina bilder i Photoshop CC.
Photoshop (ihop med Lightroom & Bridge) går att skaffa en prenumeration på för
ca 100kr/månad hos Adobe, där ifrån har jag skaffat mitt Photoshop.


Övrigt
Bloggdesigner gör jag själv.
Jag gör inga Bloglovin-byten eller andra länk-byten.
Kommentarer om frågestunder, lotterier eller liknande raderas.
Elaka kommentarer raderas och ip-adressen blockeras, kom ihåg att du aldrig är helt anonym.


Tänk på att behandla andra som du själv vill bli behandlad, även på internet. ツ


Spara din info?