En helt vanlig fredagkväll hos mig

Min vy under kvällen, På Spåret i bakgrunden.

En helt vanligt, i alla fall relativt vanlig, kväll hos mig består av sömnad, sömnad och sömnad. Med ett par program i bakgrunden. Oftast Vem vet mest, Postkodsmiljonären och På Spåret. Jag är en smula svag för frågesportsprogram. 

Men kvällens sömnad då. Jag har bestämt mig för att fixa ihop en tunika, för jag vill ha en outfit som jag kan ha och ränna runt i skogen med. Och tunikan har legat på hyllan ett par veckor pga avsaknad av energi men nu sade det poff och jag passade på att utnyttja energin till detta. Hann rätt långt ikväll ändå, bara halslinningen kvar och sedan är den ju färdig. Det enda är att tyget är relativt stelt ändå och det blir så tråkigt fall i "kjolen" men jag ska nog försöka sova med den ett par nätter och se om det hjälper. Linne brukar ju bli mjukare allt eftersom man använder det och det rekomenderas att sova med nya linneplagg för att få dem lite mjukare helt enkelt. :)

Om man bortser från att vitbalansen checkade ut och gör bilden grön (miss från min sida) så kan det se ut så här när man ska fålla en kjol. I tunikan hade jag inte i några kilar så det gick rätt fort då det inte var så mycket tyg att gå igenom. Annars brukar det ta en stund och en hel dos med ont i ryggen efteråt. 

Och så har vi en klassik "Före och efter"-bild! Eftersom jag inte sytt en tunika innan och jag hellre har för mycket tyg att arbeta med än för lite så var allt för långt. Jag tog visst i lite väl mycket. *host*
Men resultatet blev helt okej tycker jag, jag är ju också sådan att jag behöver lite tid på mig innan jag börjar tycka om mitt plagg haha! 

Kommentarer

Vad fint :)

Svar: Tack så mycket Annie! :D
Isabella Berger

Rania {Rowan Tree}

Åh men så fint, vad duktig du är! Hade också velat ha lite sådana där kläder att springa omkring och fota med i skogen hehe :)

Svar: Ah det är riktigt bra! Jag upplever att det också gör lädret lite mörkare ett tag, tills det sjunkit in ordentligt - men mörkt på ett bra sätt. Det ser liksom friskt och välmående ut, om man nu kan säga det om läder haha. Låter spännande med läderoljan, den ska jag kolla upp! Åh tack, jag försöker alltid göra vardagen ganska mysig ;) <3

Svar: Tack Rania! :D
Isabella Berger


Fotografering
Jag fotar med en Nikon D7100.
Efterbehandlar mina bilder i Photoshop CC.
Photoshop (ihop med Lightroom & Bridge) går att skaffa en prenumeration på för
ca 100kr/månad hos Adobe, där ifrån har jag skaffat mitt Photoshop.


Övrigt
Bloggdesigner gör jag själv.
Jag gör inga Bloglovin-byten eller andra länk-byten.
Kommentarer om frågestunder, lotterier eller liknande raderas.
Elaka kommentarer raderas och ip-adressen blockeras, kom ihåg att du aldrig är helt anonym.


Tänk på att behandla andra som du själv vill bli behandlad, även på internet. ツ


Spara din info?