Medeltida julfirande i Visby


Just nu känner jag "bättre sent än aldrig". Men det är ändå lite pinsamt, för min del, att det tagit sådan tid att få upp dessa bilder. Senaste tiden så har jag ju inte haft annat än just tid! 

Årets Medeltida Jul var nog den bästa hittills. Jag har lärt känna nya goa människor, helt på egen hand. Jag har fått se Visby i snö. På lördagen bestämde vi oss för att gå på bio för att se Fantastic beasts and where to find them och vi har dansat med Elin och Henrik på torget när det snöade och vi har gått omkring i alla små gränder och sjungit julsånger. Jag hittade en hätta av läder som låg på marken när Amanda, Anton och jag gav oss ut i det snöblandade regnet (som dessutom dalade ner på tvären) för att finna mat. 

Jag fullkomligt älskar att varje gång jag lämnar Gotland så har jag nya vänner med mig, det är helt fantastiskt och det är en obeskrivlig känsla. Tack Medeltidsveckan för att ni finns och gör detta möjligt och tack Visby-borna för att vi får lov att inta er stad två gånger om året för att förlora oss in i en annan värld! 

 
 

Kommentarer

Fotografering
Jag fotar med en Nikon D7100.
Efterbehandlar mina bilder i Photoshop CC.
Photoshop (ihop med Lightroom & Bridge) går att skaffa en prenumeration på för
ca 100kr/månad hos Adobe, där ifrån har jag skaffat mitt Photoshop.


Övrigt
Bloggdesigner gör jag själv.
Jag gör inga Bloglovin-byten eller andra länk-byten.
Kommentarer om frågestunder, lotterier eller liknande raderas.
Elaka kommentarer raderas och ip-adressen blockeras, kom ihåg att du aldrig är helt anonym.


Tänk på att behandla andra som du själv vill bli behandlad, även på internet. ツ


Spara din info?