Från morgonsol till eftermiddagssol

Nikon D7100 • Nikkor 35mm f/2


Puh! Har klarat av min första skolvecka sedan 2011, stolt och glad osv! Okej, det har varit en ganska chill vecka dock.. Inget plugg. Men ändå. Har gått upp 06:00 (nästan) varje dag och sen åkt iväg till skolan vid 07:00 och med tanke på hur morgontrött jag är så... är det ett under att jag ens kommit iväg alla dagar. Trodde nog aldrig att jag skulle säga något liknande men jävlar vad jag är taggad på att börja plugga!

Bilderna då... Well, dem beskriver min framtida vardag. Vänta inne i Falkenberg på bussen till skolan samt bussen hem till mor. 

Primus Vicus

Nikon D7100 • Nikkor 35mm f/2


Har helt glömt bort att ladda upp dessa bilder ifrån mitt (första) besök i medeltidsbyn Primus Vicus som ligger här utanför Halmstad. I mitten på Juli hade dem en marknad ihop med lite tävlingar som dem kallade "Medeltidsspelen", testade inte några tävlingar men tyckte idén var riktigt rolig! Sen hade dem tornespel på kvällarna också, vilket jag inte gick på. Vad jag vet så var där inte supermycket folk, tror det var en mix av dåligt väder och att inte många visste om det. Men det var ändå en mysig liten marknad får jag säga.

Sen måste jag flika in en liten rolig sak här också. Smederna på sista bilden var i Varberg på medeltidsdagarna också och dem kände igen mig och min vän, haha! För i övrigt, smedjor luktar alltid gott?!

Möns Klint

Nikon D7100 • Nikkor 35mm f/2


I mitten på Juni var jag iväg i södra Danmark under några nätter och en av dagarna besökte vi Möns Klint. Vilket ställe! Klipporna var ju galet mäktiga och naturen runt omkring var som taget ur en sagobok. Det enda negativa med det hela var väl att jag inte hade världens bästa kondition så trapporna upp var ju... Ingen rolig historia. Tror vi räknade till 475 trappsteg, något sådant i alla fall. Hua mig vad det var jobbigt!