Bloggpaus

Ja jag behöver ta en riktig bloggpaus, dels för att jag ändå inte har något nät hos pappa och det är där jag har min dator och dels för att jag är nybliven singel.. igen, och mår fruktansvärt dåligt. Så tips på hur man kommer över någon man varit tillsammans med i nästan ett år och älskat över allt annat är väldigt välkommet. Vet inte hur länge jag blir borta, tror jag börjar med två veckor i alla fall och så får jag se hur jag mår sen.

Kattunge!

Förutom att pappas internet lagt av för tillfället så har jag ännu en anledning till att vara lite frånvarande, vi har nämligen skaffat kattunge! Vi fick hem henne ihår kväll och jag får vara själv med henne fram tills på torsdag då mamma och syrran är i väg på Gotland, fast helt själv är jag inte då min älskling sover över här några dagar också. Var så orolig i början för hon varken åt eller drack och gömde sig mest under möbler men nu i kväll åt hon ordentligt och druckit lite också, skulle vilja att hon dricker mer nu för det är så varmt men vet inte hur jag ska få henne till att dricka mer. I  örjan var hon väldigt blyg men nu i skrivande stund ligger hon vid fötterna hos mig och älsklingen och vi ska strax sova. Åh jag är bara så glad, världens goaste katt är hon när hon väl vågar sig fram! Blyg men helt underbar! 

Come fly with me

Min kompis länkade denna låten på Facebook här om dagen och sedan dess har jag lyssnat på den varje dag. Kan bara inte få nog, den är så fin! Förresten, är det någon mer som har sett How to train your dragon 2 ännu? Om inte så tycker jag verkligen att ni ska göra det! Jag och pojkvännen såg den dagen efter premiären och den är lika bra som första filmen. Har hört att det ska komma en tredje film om Hiccup och Toothless och jag längtar i så fall för jag kan inte få nog av dem två, särskilt Tootless, finns det någon sötare drake? Nä. 

Idag ska jag hem till pappa en sväng och pyssla med lite bilder innan jag går ut en sväng på stan. Det jag gjort hittils idag är att ha kollat på kameraväskor, jag skulle kunna samla på kameraväskor om dem nu inte var så dyra. Just nu är jag väldigt nerkärad i denna väskan som jag antagligen aldrig kommer ha råd att köpa... Men att sitta och kolla på den och drömma om den kostar ju ingenting, som tur är hehe.