En solnedgång vid Glassvik

Nikon D7100
Nikkor 35mm f/2
Model: Madeleine Berger
Photographer: Isabella Berger
Falling leaves hide the path so quietly

Nikon D7100
Nikkor 35mm f/2


The sky broke like an egg into full sunset and the water caught fire

Nikon D7100
Nikkor 105mm F/2.8Hu, denna veckan har jag varit förkyld igen! Förstår inte, blir ju nästan aldrig sjuk och nu har jag varit sjuk två gånger på mindre än en månad. Samlade i alla fall ihop så mycket ork jag kunde och var iväg på skolans Halloween-dag som varade fram till nio på kvällen och jag var där hela tiden trots min förkyldning, victory!

Hur som helst så är jag utan internet hela helgen och det ska bli så skönt och awesome och argh! Ska passa hästarna och vara hjälpreda när min kompis tävlar på Söndag. Varför jag ens skriver det är för att när jag vattnade kryddorna så såg jag att det blev så fina droppar på bladen och en av dem speglade solen så himla fint. Kunde inte låta bli utan slängde på mitt 105mm på kameran och knäppte några bilder och har jag inte sagt att jag älskar mitt 105mm så säger jag det nu, materiell lycka det där alltså...
Sen när jag matat in bilden i datorn och kikar på den så märker jag att min skärm blivit helt jävla kontrastlös?! PANIK! Lyckligtvis löste det sig ganska snabt och väldigt enkelt men ändå, den paniken undviker man helst.