Äventyret i Visby

Nikon D7100 • Nikkor 35mm f/2
S:t Lars ruin, Visby.Usch. I morse vaknade jag i Visby och ikväll somnar jag i Halmstad. Hur deprimerande som helst. Dagarna i Visby har varit så himla roliga, även om jag varit ensam. Största anledningen till varför jag valde att åka ensam var för att utmana mig själv, få lite bättre kontroll över min sociala fobi och jag måste säga att jag lyckats galet bra! Första dagen var väldigt nervös och så, annat hade jag inte förväntat mig... Men annars har det gått så bra. Första kvällen var jag på tornespel och innan jag gick dit övervägde jag att avstå, trots att jag hade biljett och allt. Men jag är så glad att jag gick, både för att det kändes som ännu en liten seger över min fobi samt det var så kul! 

I Onsdags eftermiddag tog jag min mantel, bok och fyllde på vattenflaskan för att bege mig bort mot Nordegravar för att se på TRiX eldshow 22:00 (se Elins fantastiska bilder här). Hörde att man skulle vara ute i god tid och jag tar god tid på allvar, haha. På vägen dit gick jag inom marknaden och köpte lite mönster inför mina syprojekt tills nästa år och helt plötsligt såg jag Nora, som jag följt i flera flera år. Trodde inte jag skulle våga hälsa först men bestämde mig för att göra det ändå och det är jag också himla glad över att jag gjorde, även om jag har en blackout gällande första biten av mötet... Sån himla trevlig tjej det där och vacker med för den delen! 

Utöver allt socialt så har jag rest helt på egen hand. Jag vet inte vad mer jag ska säga än att FAN vad jag är stolt över mig själv som klarade av det här och jag ska dit nästa år också, och då stannar jag hela veckan!

Kommentarer
freja

Visby har verkligen sin charm, sjukt fin stad! :D

Cassandra

Häftiga bilder!


Fotografering
Jag fotar med en Nikon D7100.
Efterbehandlar mina bilder i Photoshop CC.
Photoshop (ihop med Lightroom & Bridge) går att skaffa en prenumeration på för
ca 100kr/månad hos Adobe, där ifrån har jag skaffat mitt Photoshop.


Övrigt
Bloggdesigner gör jag själv.
Jag gör inga Bloglovin-byten eller andra länk-byten.
Kommentarer om frågestunder, lotterier eller liknande raderas.
Elaka kommentarer raderas och ip-adressen blockeras, kom ihåg att du aldrig är helt anonym.


Tänk på att behandla andra som du själv vill bli behandlad, även på internet. ツ


Spara din info?