Never lose sight of the essence

Nikon D7100 • Nikkor 35mm f/2

I helgen som gick var jag hästvakt och kattvakt... och husvakt, samt kanin och fågelvakt. Jag var mycket i helgen. Nej men jag var vakt i alla fall. Dem som bor på gården där min sköthäst står skulle åka iväg och jag hade fått förfrågan om i fall jag kunde vakta gården och alla djur och sade självklart ja! Det var riktigt trevligt att komma ut på landet lite och det var faktiskt extremt härligt att vara 100% internet-lös från Fredag till Måndag. Nu är det inte så att dem inte har internet där, men jag valde att strunta i att logga in på det, helt klart ett bra val. Så vad har jag gjort där? Läst, fotat självporträtt, lekt storbonde och på Alla Hjärtans Dag hade jag en långdejt med Netflix. Det var en bra helg!

// In the weekend that's passed I guarded the horses and the cats... and the house, rabbits and birds. I was guarding a lot in the weekend. No but seriously. The family who lives in the house/at the farm went away in the weekend and I was asked if I could guard the house and I said yes, of course! It was really nice to get out of town for a couple of days and what I loved the most was being 100% without internet connection from friday to monday. Now, it isn't like they don't have internet there but I chose to not log in at it and that was a good choice. So what have I done there? Reading, shooting some selfportraits and at Valentines Day I had a long date with Netflix. Good weekend!

Kommentarer
När Annie fotograferar i Kalifornien

Så mysiga bilder. Förstår verkligen den känslan. Ibland behöver man en intrenetpaus och bara andas och njuta av livet och vad som är runt omkring.

Svar: Visst behöver man det! Måste erkänna att jag har inte förstått hur mycket internet har tagit över mitt liv föräns nu i helgen, helt galet när man tänker efter...
Isabella Berger

Agnes Olofsson

Fina bilder!

Svar: Tack!
Isabella Berger

Cassandra

Fina bilder och fint citat :)


Fotografering
Jag fotar med en Nikon D7100.
Efterbehandlar mina bilder i Photoshop CC.
Photoshop (ihop med Lightroom & Bridge) går att skaffa en prenumeration på för
ca 100kr/månad hos Adobe, där ifrån har jag skaffat mitt Photoshop.


Övrigt
Bloggdesigner gör jag själv.
Jag gör inga Bloglovin-byten eller andra länk-byten.
Kommentarer om frågestunder, lotterier eller liknande raderas.
Elaka kommentarer raderas och ip-adressen blockeras, kom ihåg att du aldrig är helt anonym.


Tänk på att behandla andra som du själv vill bli behandlad, även på internet. ツ


Spara din info?